به گزارش سرهنگ سید مصطفی مرتضوی گفت: کلاهبرداران با شگردهای مختلف از جمله ساخت نرمافزارهای مخرب و سوء استفادههای مالی و حیثیتی در مارکتهای اندرویدی، و نرمافزارهای متنوع عرضه شده، از کاربرانی که اطلاعات چندانی از فضای مجازی ندارند، کلاهبرداری میکنند.
وی افزود: نخستین گام در راستای پیشگیری از سوءاستفادههای کلاهبرداران اینترنتی، دانلود و بارگذاری اپلیکیشنها از سایتهای مرجع و مارکتهای معتبر است.
رئیس پلیس فتای استان در خصوص دسترسیهای اپلیکیشن نصبشده بر روی تلفن همراه کاربران گفت: باید دقت شود برنامههای نصب شده بر روی تلفن همراه به چه بخشهایی از گوشی کاربر دسترسی میگیرد و نباید بدون توجه به نوع دسترسی ارائه مجوز آن را تایید کنند.
سرهنگ مرتضوی به شهروندان توصیه کرد کلاهبرداران با تبلیغ نرمافزارهای جعلی در شبکههای اجتماعی، افراد را ترغیب به دانلود و خرید میکنند و مبالغی را مطالبه و کاربران را به درگاههای جعلی هدایت میکنند که این موضوع موجب کلاهبرداری و برداشتهای غیرمجاز از حساب کاربران میشود.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه این نرمافزارها به اطلاعاتی از جمله لیست مخاطبین و پیامکها دسترسی میگیرد، پیامکهای جعلی حاوی لینک دانلود برنامه را برای سایر کاربران نیز ارسال و ابعاد شگرد کلاهبرداری را گسترش میدهند.
پرش به محتوا
مطلب بعدی